Selecteer een pagina

Over mij en mijn samenwerkingen

‘Het mooiste wat je kunt worden is PUUR JEZELF met de ander!’

Karin van den Oever

Over mij

…En als ik heel eerlijk ben, heb ik liever dat het over jou gaat.

Gericht op jou, de buitenwereld en niet op mij, mijn binnenwereld. Heel confronterend om daar contact mee te maken, want wie ben ik daar ECHT ?

Als gepassioneerd ondernemer en als vrouw van een gedreven ondernemer, weet ik wat het betekent om hard te werken. Naast alle andere rollen was het vooral ‘niet zeuren, schouders eronder en doorgaan’. Het vooral goed willen doen, volle agenda, niemand teleurstellen, ja zeggen en nee bedoelen, geen hulp vragen, maar vooral heel veel zelf doen (en achteraf klagen dat ik er weer alleen voor stond).
Het leidde vooral op hectische momenten tot ongemakkelijke situaties. Ik reageerde op zakelijk- en persoonlijk niveau vanuit emotie en puur op inhoud en had er zelf het meeste last van. In werkelijkheid werd ik in het contact met de ander, zelf geraakt op een diepere laag, mijn binnenwereld, mijn onvervulde verlangen, mijn kindpijn. Onderdrukte het en sprak ze niet uit.

Tegenwoordig (h)erken ik mijn kind verlangens en noem ik het in de relatie met Gert, mijn man ‘vechten om de lolly’. Als ECHTpaar geen gelikte relatie, maar wel één met minder gedoe en meer lol (ly’s).

Na al het rennen en vliegen en met de aandacht bij de ander te zijn, werd het tijd om ook eens aandacht te besteden aan mijzelf. In 2018 startte ik  met de eerste opleiding NLP en daarna volgden en volgen nog steeds vele verdiepende systemische-, lichaamsgerichte en energetische opleidingen. En verdiepend zijn ze zeker, want na jaren zelf onder het vergrootglas te hebben gelegen, weet ik nu waar ik naartoe ga, omdat ik begrijp waar ik vandaan kom.

Met dit bewust zijn heb ik mij ont-wikkeld tot een gepassioneerd coach, trainer en therapeut, die met volledige aandacht,  ECHT beschikbaar is voor jou.

We doen het even samen, je voor nu even gedragen en veilig voelen. Even kunnen leunen, daar waar je dat als kind zo gemist hebt, zodat je daarna met alle bewustwording en inzichten, volwassen beslissingen kunt nemen, die goed voelen voor jou.

 

Visie

Mijn naam is Karin van den Oever-Duitmann.
Als mens staan vrijheid en liefde heel hoog op mijn (kern)waardenlijst. Voor mij is het belangrijk dat ik in alle eigenheid overal en bij iedereen mezelf kan zijn, krachtig en
kwetsbaar tegelijk. Pas dan durf ik mij, vergezeld van een veilig en vertrouwd voelen, kwetsbaar op te stellen en mijn hart te openen voor mijzelf en de ander.

Missie

Als systemische- en lichaamsgerichte relatiecoach en IEMT therapeut ontstaat er een dankbare inner Smile als ik kan bijdragen aan het ervaren van de verrijkende kracht van
tijd en aandacht. Met als gevolg; harmonieuze relaties, die een scala van geluksgevoelens teweeg brengen, zoals innerlijke rust, tevredenheid en zingeving. Samen Bewust Zijn, want er is alleen maar Hier en Nu.

 

• NOBCO Nederlandse orde van beroepscoaches
• CAT 2024 Collectief Alternatieve Therapeuten
• GAT 2024 Geschillen Alternatieve Therapeuten

Pure to be You samenwerking

Samenwerken

Naast de vrijheid, die ik in mijn eigen praktijk heb, waar veiligheid, betrokken zijn, vertrouwen, autonomie en authenticiteit centraal staan, hou ik ook van samenwerkingen. Hierdoor ervaar ik een goede en vooral energieke balans in de dualiteit van alleen en samen.

 

Welkom lief mens!

Gedragen daar…waar jij dat zo gemist hebt.

Wil jij je ook ‘gedragen’ voelen, daar waar dat ooit zo nodig was?

Heb jij ook behoefte aan een moment voor jezelf?
En ben je op zoek naar nieuwe kennis en ervaringen?

Ben je benieuwd of ons aanbod bij jou past?

‘Een meerwaarde voor jezelf’

Contactformulier

Wil je meer weten over mij of wil je een afspraak maken vul dan het contactformulier in.

7 + 14 =

Pure to be You

Tasveld 10
8271 RW IJsselmuiden

 

Karin van den Oever

Tel. 06-46111407
E-mail karin@puretobeyou.nl

 

Gegevens

KVK 0817 8965
BTW nr: NL819 723 307 B01

Volg Pure to be You ook op Facebook en Instagram: